Wij bedenken en bouwen voor u!

U bent hier

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op zoek naar een escape room voor jouw themapark, pop-up store, festival, PR-events...? 

Naast onze 8 eigen escape rooms (in 4 steden: Gent, Oostende, Kortrijk en Aalst), bouwden we ook al voor verschillende externe partijen escape rooms en games in verschillende vormen.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en bouwen escape rooms van hoge kwaliteit, met een unieke spelervaring. We denken verhaallijnen uit, puzzels en raadsels worden aan het thema gelinkt en de aankleding wordt zo realistisch mogelijk ontworpen. We zorgen voor een spel dat van begin tot einde verzorgd, geïnstalleerd en afgewerkt wordt. Indien nodig wordt bijhorende begeleiding door ons voorzien.

Interesse? Stuur een mailtje naar hello@puzzleescaperooms.be en we bekijken samen wat mogelijk is! Anything is possible!

Gerealiseerde projecten:


PRISON BREAK Q-MUSIC

In 2017 ontwikkelden wij een pop-up escape room met thema "Prison Break" ontworpen voor Q-Music. Deze stond in juli en augustus op het strand van Oostende en maakte deel uit van het Q-Beach House. Het spel duurde maximaal 30 minuten en was geschikt voor 2 tot 4 spelers. 
Q-Beach House escape room

Q-Escape House 2020 / 2021

In 2020 en 2021 werden de 4 Qmusic DJ's Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke opgesloten in de Q Escape Room voor onbepaalde tijd! Het was voor hen de bedoeling zo snel mogelijk te ontsnappen door met elkaars én jouw hulp korte muzikale fragmenten te raden en zo de code te kraken.

Bekijk hier het promofilmpje!

Koudste Escape Room ter wereld

In de laatste maanden van 2018 organiseerden wij met Puzzle samen met Winter in het Park van stad Oostende de koudste escape room ter wereld. De bezoekers van de wintermarkt werden uitgedaagd binnen de 20 minuten Santa's vermiste lijst terug te vinden in ijzige temperaturen van maar liefst -5°C.

44652773_1292707347533404_9188464161875558400_n.jpeg