Veelgestelde vragen

U bent hier

Ik heb gereserveerd voor X personen. Komen er nog vreemden bij?

De escape room is exclusief voor jullie geboekt. Er komt dus niemand bij!

Ik ben zwanger. Kan ik meedoen?

Dat kan zeker! In het gesticht moet je wel heel wat kruipen. Je kunt ook altijd vragen een stoel in de ruimte te zetten.

Waar geef ik de code van mijn cadeaubon in?

Een cadeaubon ontvangen? Cool! Klik op deze link om de code in te geven en dan gaat het cadeaubedrag van het totaalbedrag bij boeking!

Mijn cadeaubon werkt niet, wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar saartje@puzzleescaperooms.be met de code van de bon en de naam waarop de bon staat en we zullen kijken wat er mis gaat!

Kunnen we ter plaatse betalen met Bancontact of VISA?

Ja zeker! Ter plaatse kan je betalen met de kaart (Bancontact, VISA of Mastercard) of via de Payconiq by Bancontact-app. We accepteren liever GEEN CASH. Indien cash, gelieve gepast te betalen want we hebben weinig wisselgeld.

Kan ik een factuur krijgen?

Zeker! Gelieve de facturatiegegevens door te geven via het contactformulier. Dan maken wij de factuur op en sturen ze onmiddellijk door via mail.

 

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

Oei, dan heb je waarschijnlijk de boeking niet voltooid tot het einde. Geen paniek, probeer gerust opnieuw. Indien het niet lukt, contacteer ons en dan bekijken we wat het probleem is.

Kan ik mijn reservatie nog wijzigen of annuleren?

Annuleren of verplaatsen kan via een mailtje naar hello@puzzleescaperooms.be. Annulaties minder dan 48 uur op voorhand? Laat het ons telefonisch weten op  +32 485 23 38 36.

ONZE ANNULATIEVOORWAARDEN

a) Escape rooms verplaatsen of annuleren:

  • Annulatie langer dan 1 week voor activiteit: 100% terugbetaling via cadeaubon mogelijk. Verplaatsen kan kosteloos. 
  • Annulatie minder dan 1 week voor activiteit: cadeaubon - €50 annulatiekost mogelijk. Verplaatsen naar nieuwe datum (binnen 2 weken) kan kosteloos.
  • Annulatie minder dan 48 uur voor activiteit: geen terugbetaling mogelijk. Verplaatsen kan binnen de 2 weken, mits €25 verplaatsingskost. 
     
  • Indien je het verschuldigde bedrag voor de boeking nog niet betaalde, gelden eveneens de bovenstaande regels: Je moet in dat geval dus alsnog betalen!

Met minder aanwezig dan u aanvankelijk had geboekt? Geen probleem. Het geld terugstorten kunnen we niet maar we geven wel het verschil in de vorm van een cadeaubon. Om hier gebruik van te maken moet je zelf een mailtje sturen naar hello@puzzleescaperooms.be

b) Indien de klant wenst te verplaatsen of annuleren (enkel geldig voor de Stadswandeling):

  • De Stadswandeling speel je wanneer je wenst. Annuleren is dus niet mogelijk aangezien je zelf een andere datum kunt kiezen. Terugbetalingen zijn dus ook niet mogelijk.

c) Indien Puzzle de escape rooms of wandeling annuleert: 100% terugbetaling

Parkeren in de buurt?

In Gent kan je eenvoudig parkeren in de straten rond onze locatie (Blekerijstraat 75). Let op want hier moet je wel betalen. Bekijk in welke zone je parkeerplaats zich bevindt via de Seety Map. Ondergrondse parkings Vrijdagsmarkt en Dok Noord bevinden zich op wandelafstand (+/- 15 min.)

Het circulatieplan in Gent verhindert je niet om Puzzle te bereiken. Via Dampoort station richting centrum is de makkelijkste route.

In Oostende, is er GRATIS parking nabij het Maria Hendrikapark. Je kan ook dichterbij parkeren in de straten rond Puzzle Oostende, of in de nabijgelegen ondergrondse Parking Kursaal.
Kom hier ook zeker op tijd! Parkeerplaats vinden in Oostende kan soms moeilijk zijn.

In Aalst kan je best parkeren  in Parking Keizershallen, op enkele minuutjes wandelafstand van het Belfort van Aalst.

In Kortrijk is er een grote parking van het shoppingcenter voor de deur. 

In welke taal zijn de escape rooms?

Onze rooms zijn in het eenvoudig Engels! We gebruiken enkel basiswoorden en zinnen. De inleiding die wij zelf geven wordt standaard in het Nederlands gegeven, maar we kunnen dit ook in het Frans of Engels doen. Ook de tips worden in het Nederlands, Frans of Engels gegeven.

Pagina's