Veelgestelde vragen

U bent hier

Waar geef ik de code van mijn cadeaubon in?

Een cadeaubon ontvangen? Cool! Klik op deze link om de code in te geven en dan gaat het cadeaubedrag van het totaalbedrag bij boeking!

Mijn cadeaubon werkt niet, wat moet ik doen?

Stuur een mailtje naar saartje@puzzleescaperooms.be met de code van de bon en de naam waarop de bon staat en we zien wat we kunnen doen!

Kunnen we ter plaatse betalen met Bancontact of VISA?

Ja zeker! Ter plaatse kan betaald worden met de kaart (Bancontact, VISA of Mastercard) of via de Payconiq by Bancontact-app. We accepteren GEEN CASH!

Kan ik een factuur krijgen?

Zeker! Gelieve de facturatiegegevens door te geven via het contactformulier. Dan maken wij de factuur op en sturen ze onmiddellijk door via mail.

 

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

Oei, dan heb je waarschijnlijk de boeking niet voltooid tot het einde. Geen paniek, probeer gerust opnieuw. Indien het niet lukt, contacteer ons en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Kan ik mijn reservatie nog wijzigen of annuleren?

Verplaatsen van een boeking of annulering

Voor boekingen passen wij volgende annuleringsregels toe:

a) Indien de klant wenst te verplaatsen of annuleren (enkel geldig voor escape rooms):

  • Annuleren meer dan 1 week voor de dag van de activiteit: 100% terugbetaling (de terugbetaling gebeurt steeds onder de vorm van een cadeaubon, en niet in geld)
  • Verplaatsen meer dan 1 week voor de dag van de activiteit: kostenloos 
  • Annuleren minder dan 1 week voor de dag van de activiteit: €50 annulatiekost (+ het restbedrag wordt terugbetaald in de vorm van een cadeaubon)
  • Verplaatsen minder dan 1 week voor de dag van de activiteit: kostenloze verplaatsing binnen 2 weken na de dag van de originele reservatie. Indien niet mogelijk: €50 annulatiekost (+ het restbedrag wordt terugbetaald in de vorm van een cadeaubon)
  • Annuleren minder dan 48 uur voor het uur van de activiteit: het betaalde of nog te betalen bedrag voor de reservatie wordt 100% aangerekend als annulatiekost
  • Verplaatsen minder dan 48 uur voor het uur van de activiteit: €25 verplaatsingskost binnen 2 weken na de dag van de originele reservatie. Indien niet mogelijk: wordt 100% van het betaalde of nog te betalen bedrag voor de reservatie aangerekend als annulatiekost.
  • Indien je het verschuldigde bedrag voor de boeking nog niet betaalde, gelden eveneens de bovenstaande regels: Je moet dus desgevallend alsnog betalen. 

Annuleren of verplaatsen van de reservatie kan enkel door te BELLEN naar +32485 02 96 81. Nemen we niet op, stuur ons dan een mailtje naar saartje@puzzleescaperooms.be

Met minder aanwezig dan u aanvankelijk had geboekt? Geen probleem. Het geld terugstorten kunnen we niet maar we geven wel het verschil in de vorm van een cadeaubon. Om hier gebruik van te maken moet je zelf een mailtje sturen naar saartje@puzzleescaperooms.be

b) Indien de klant wenst te verplaatsen of annuleren (enkel geldig voor de Stadswandeling):

  • De Stadswandeling speel je wanneer je wenst. Annuleren is dus niet mogelijk aangezien je zelf een andere datum kunt kiezen. Terugbetalingen zijn dus ook niet mogelijk.

c) Indien Puzzle de escape rooms of wandeling annuleert: 100% terugbetaling

Parkeren in de buurt?

In Gent, kan parkeren GRATIS op de "Parking zonder naam". Klik hier voor een link naar GoogleMaps.
Indien deze parking vol staat kan er gewoon in of rond onze straat (Blekerijstraat 75) geparkeerd worden. Let op want hier moet je wel betalen.

Het circulatieplan in Gent verhindert niet om Puzzle te bereiken. Dezelfde weg als voor het invoeren van het plan dient gebruikt te worden. Via Dampoort station richting centrum is de makkelijkste route.

In Oostende, is er GRATIS parking nabij het Maria Hendrikapark, dichterbij kan er betalend geparkeerd worden in de straten rondom Puzzle Oostende, of in de nabijgelegen ondergrondse Parking Kursaal.
Kom hier ook zeker op tijd! Parkeerplaats vinden in Oostende kan soms moeilijk zijn.

In Aalst kan er het best geparkeerd worden in Parking Keizershallen, op enkele minuutjes wandelafstand van het Belfort van Aalst.

In welke taal zijn de escape rooms?

Engels! Maar niet moeilijk. We gebruiken enkel basiswoorden en zinnen. De inleiding die wij zelf geven wordt standaard in het Nederlands gegeven, maar indien nodig kunnen we dit ook in het Frans of Engels doen.

Iets eten voor of na de escape game?

Dat kan! Wij werken samen met dichtgelegen toprestauranten in de buurt. Samen met hen stelden we een aantal leuke en voordelige formules samen, incl een escape game! Indien gewenst kunnen wij een reservatie gekoppeld aan een escape game reserveren voor u. Alle restaurants liggen op wandelafstand van Puzzle. 

Indien u meer informatie wenst over deze interessante formules en om te ontdekken met welke restaurants we samenwerken, klik hier.

Kinderen en -18jarigen. Vanaf welke leeftijd hebben ze er iets aan?

Laat ons eerlijk zijn. Onze meest succesvolle teams zijn teams met verschillende leeftijden. We kunnen stellen dat kinderen vanaf 9 jaar mee kunnen draaien in het spel samen met de volwassenen en zelfs een meerwaarde kunnen zijn. Kinderen zoeken meestal actiever naar clues dan volwassenen. Jonger dan 9 jaar raden we absoluut niet aan. We raden het ook niet aan om bv 6 12jarigen + 1 volwassene op te sluiten. Het probleemoplossend denken ligt op verschillende moeilijkheidsgraden.

Vanaf 16 jaar moeten ze niet meer verplicht vergezeld zijn door een volwassene en kunnen ze de uitdaging alleen aan.

Pagina's