Teambuilding op maat

U bent hier

Teambuilding op maat

Puzzle biedt verschillende extra opties aan om diverse bedrijfsinitiatieven tot +50 personen te combineren met verschillende escape games. Wij zorgen voor een planning op maat aangepast aan de vereisten, doelen en eigen wensen van het bedrijf.

Aan bedrijven raden we een aantal activiteiten aan. De hoofdreden hiervoor is dat deze activiteiten grotere groepen kunnen ontvangen en begeleiden. 

  • Het Gesticht (Escape room)

    • Deze fysieke escape room bevindt zich in Gent. In dit verhaal nemen we jullie mee in een experiment van een dokter wiens gezin lijdt aan verschillende fobieën... Het filmpje over de room vind je op de pagina van Het Gesticht.
    • Deze escape rooms duurt 90 minuten en kan gespeeld worden vanaf 8 personen t.e.m. 18 personen.

Extra opties

De 2 eerste activiteiten kunnen ook gecombineerd worden met verschillende extra opties. Wij zorgen voor een planning op maat zodat u geen zorgen hebt.

Escape & Coach: Onder professionele begeleiding krijgt het team een spiegel aangereikt om naar zichzelf als ‘levend systeem’ te kijken. Samen kiezen we het thema waarrond jullie die dag willen werken. Thema’s kunnen zijn: collectieve ambitie, samenwerken vanuit persoonlijke sterktes, omgaan met stress, slimme overlegprocessen bouwen, etc..
- Escape & Eat: ga voor of na jullie activiteit gaan eten in één van de toprestaurants waarmee Puzzle samenwerkt. Brunch, lunch, apero of diner.
-
Escape & Meet: houd een vergadering in onze fully equipped meeting room.

Vraag hier een offerte op maat