Teambuilding op maat

U bent hier

Teambuilding op maat

Puzzle biedt verschillende extra opties aan om diverse bedrijfsinitiatieven tot +100 personen te combineren met verschillende escape games. Wij zorgen voor een planning op maat aangepast aan de vereisten, doelen en eigen wensen van het bedrijf.

Aan bedrijven raden we een aantal activiteiten aan. De hoofdreden hiervoor is dat deze activiteiten grotere groepen kunnen ontvangen en begeleiden. 

 

 • Het Gesticht (Escape room)

  • Deze fysieke escape room bevindt zich in Gent. In dit verhaal nemen we jullie mee in een experiment van een dokter wiens gezin lijdt aan verschillende fobieën... Het filmpje over de room vind je op de pagina van Het Gesticht.
  • Deze escape rooms duurt 90 minuten en kan gespeeld worden vanaf 8 personen t.e.m. 18 personen.
 • The Global Escape (Online escape game)

  • The Global Escape mikt op bedrijven die door omstandigheden haar werknemers niet kan samenbrengen om een gezamelijke teambuilding te organiseren. In deze online escape game houden we geen rekening met grenzen of afstanden. Je gaat in groepjes tegen elkaar strijden om de meeste raadsels op te lossen binnen een bepaalde tijd. Communicatie en teamwork zijn van superbelang!
  • Deze online escape game is een op maat gemaakt spel. De duurtijd en het spelersaantal is vrij te kiezen. Onze servers bewezen door een voorgaand project dat ze zeker 12.000 spelers op hetzelfde moment aankunnen. 
  • Dit spel groeide uit The Big Pursuit, een razend populair online escape spel tijdens de Covid-19 lockdown waar we 12.000 actieve particuliere spelers in 3 weken tijd mochten voorzien.

Extra opties

De 2 eerste activiteiten kunnen ook gecombineerd worden met verschillende extra opties. Wij zorgen voor een planning op maat zodat u geen zorgen hebt.

Escape & Coach: Onder professionele begeleiding krijgt het team een spiegel aangereikt om naar zichzelf als ‘levend systeem’ te kijken. Samen kiezen we het thema waarrond jullie die dag willen werken. Thema’s kunnen zijn: collectieve ambitie, samenwerken vanuit persoonlijke sterktes, omgaan met stress, slimme overlegprocessen bouwen, etc..
- Escape & Eat: ga voor of na jullie activiteit gaan eten in één van de toprestaurants waarmee Puzzle samenwerkt. Brunch, lunch, apero of diner.
-
Escape & Meet: houd een vergadering in onze fully equipped meeting room.

Vraag hier een offerte op maat