Puzzle Pass

U bent hier

JOUW PERSOONLIJKE PUZZLE PASS

Puzzle Pass.png

Wat is het? 

De Puzzle Pass is een spaarkaart voor de escape rooms van Puzzle. Elke keer dat je een escape room speelt, krijg je een stempel. Op de aangewezen bolletjes win je dan leuke prijzen!

Partners

Barvatar is dé hotspot rond gamers lifestyle & esports met een combinatie van eten, drinken & games en een ongezien aanbod van fun, events, competities en opleidingen. Reserveren op voorhand noodzakelijk.

Puzzle Pass-2.png

Reglement

1)  Alle prijzen zijn individueel tenzij anders vermeld. Enkel de persoon zelf krijgt dus een gratis drankje, koffie, bon…

3) Om je prijs bij een externe partner in te winnen, ga je langs met je Puzzle Pass en bewijs je dat je reeds het juiste aantal stempels bezit. De partner zal dan door middel van een krabbeltje zorgen dat de prijs geen tweede keer in te winnen is.

4) Voor je Kinepolis duoticket stuur je een mailtje naar marketing@puzzleescaperooms.be met een foto van je Puzzle Pass en je thuisadres. Na controle worden de twee tickets naar jou opgestuurd!

5) Heb je al rooms gespeeld bij Puzzle voor deze kaart je hart veroverde?
We bestempelen het aantal rooms die je reeds gedaan hebt, maar de prijzen die daarbij horen, kun je helaas niet meer inwinnen. 

6) De prijzen zijn niet cumuleerbaar. 

Prijzen

Puzzle Pass flyer A5.png