Oostende

Escape The Med Lab

The Med Lab (4-10 spelers)

NIEUWE ROOM IN OOSTENDE VANAF VRIJDAG 31 MAART '23!
Onze allereerste escape room - The Russian Lab - kreeg een totale make-over en werd verhuist van Puzzle Gent naar Puzzle Oostende! Als je deze room reeds speelde in Gent, kan je ze zeker opnieuw spelen in Oostende!

Het verhaal

Wij zijn heel erg blij dat jullie zich (ongewild of niet) willen aansluiten in ons drugskartel. We hebben recent ontdekt dat een Oostendse wetenschapper elke dag na zijn werkuren naar dit laboratorium gaat en we vermoeden dat hij een nieuwe erg verslavende designerdrug aan het bereiden is. Wij, van het Oostends drugskartel, willen zeer graag deze nieuwe drug in ons bezit. Het zou ons en dus ook jullie ontzettend rijk maken! We hebben alle voorbereidingen getroffen zodat jullie onopgemerkt kunnen infiltreren in het lab.

Veel succes!

Dit is een kamer van beginnersniveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
70 %
Puzzle variatie
 
91 %
Out-of-the-box-denken
 
80 %
Teamwork
 
85 %
4-10
Puzzle escape room The German Submarine

De Onderzeeër (4-8 spelers)

Datum: WOI - 13 december 1916
Jullie worden in het midden van de Eerste Wereldoorlog gevangen genomen door de Duitsers. Ze vervoeren jullie in een onderzeeër naar het vaste land, maar plots horen jullie een luide knal! De onderzeeër trilt… Jullie zijn op een zandbank gestrand. Zonder jullie nog een blik te gunnen, vlucht de bemanning zo snel mogelijk, want over 60 minuten is de zuurstof in de onderzeeër op! Verdrinken jullie in de onderzeeër of lukt het jullie om op tijd te ontsnappen? 

Opgelet: niet geschikt voor mensen met epilepsie!

Dit is een kamer van heel hoog niveau en dus echt weggelegd voor mensen met escape ervaring! De Onderzeeër is zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
48 %
Puzzle variatie
 
89 %
Out-of-the-box-denken
 
84 %
Teamwork
 
98 %
4-8
Escape room Het geheim van Koning Sandur III

Het geheim van Koning Sandur III (3-6 spelers)

Al generaties lang zorgt de familie van Koning Sandur III voor een goede handhaving van de zeespiegel. De Koning begint echter oud te worden en hij slaagt er niet altijd even goed meer in om zijn taak te volbrengen. Het is daarom tijd dat zijn oudste dochter Sanrah hem opvolgt, maar er is wel een probleem… De parel waarmee de Koning de zeespiegel bediend zit achter slot en grendel en de Koning weet niet meer hoe hij deze kan ontgrendelen! Kunnen jullie in minder dan 60 minuten het geheim van Koning Sandur III ontrafelen en ontsnappen uit het zandkasteel? 

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
53 %
Teamwork
 
93 %
Out of the box
 
92 %
Puzzle variatie
 
95 %
2-6
Puzzle Escape Room Cabaret Montmartre

Escape Cabaret Montmartre (2-6 spelers)

Iets na 1 uur ’s nachts werd The Duchess, de ster van Cabaret Montmartre vermoord. Al snel bleek dat haar peperdure parelhalssnoer verdwenen was. De directeur had het halssnoer van de Oostendse maffia gekregen op voorwaarde dat zij dan welkom waren in het Cabaret. Nu heeft de directeur jullie ingehuurd om het halssnoer zo snel mogelijk terug te vinden!
Was het die pianist vol van wraak? De directeur die stiekem verliefd was op The Duchess? De barman die net al zijn geld was verloren of misschien toch haar echtgenoot die het niet aanvaardde dat ze in het Cabaret werkte? Zoek de dader en het halssnoer snel, want de Oostendse maffia zit jullie al op de hielen!

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
64 %
Puzzle variatie
 
91 %
Out-of-the-box-denken
 
81 %
Teamwork
 
94 %
2-6

Prijzen & info Oostende

Karel Janssenslaan 2, 8400 Oostende

Hieronder de prijzen voor onze escape rooms in Oostende!
Bij reservatie betaal je meteen online.
Bedrijven kunnen achteraf via factuur betalen. Neem hiervoor contact op met ons. Wij aanvaarden geen cash. 

Kinderen en studenten t.e.m. 26 jaar krijgen 10% korting

Aantal personen Totaalprijs
2 € 100,00
3 € 105,00
4 € 120,00
5 € 135,00
6 € 156,00
7 € 182,00
8 € 208,00
9 € 234,00
10 € 260,00

Reserveer hier jouw escape room! 

Graag meerdere rooms tegelijk spelen? Contacteer ons voor een voorstel op maat.
Factuur gewenst? Vul het contactformulier hier in.

LUNCH OF DINER NA HET SPEL? LET'S ESCAPE & EAT!

Combineer jouw escape uitdaging met een lunch of diner.
Samen met enkele nabijgelegen TOPrestaurants stelden we een aantal leuke en voordelige
formules samen, inclusief een escape game! Deze liggen op wandelafstand van Puzzle.