Kortrijk

Escape Oma's Chocoladewinkel
Escape Grandma's chocolate store

Oma’s chocoladewinkel (2-6 spelers)

NIEUWE ROOM IN KORTRIJK VANAF VRIJDAG 29 APRIL '23!
Onze 2de escape room - The secret chocolate factory - kreeg een totale make-over en werd verhuist van Puzzle Gent naar Puzzle Kortrijk! Als je deze room reeds speelde in Gent, kan je ze zeker opnieuw spelen in Kortrijk!

Het verhaal

Welkom in oma’s chocoladewinkel! Je stapt hier binnen in een schattig klein chocoladewinkeltje. Maar schijn bedriegt.. Eigenlijk wordt hier al anderhalve eeuw in het geheim een extreem verslavend chocoladerecept gemaakt. Zelfs de Colombiaanse maffia is al een eeuwigheid op zoek naar dit recept.

Helaas is oma, als enige recepthouder, het recept vergeten. Ze weet wel dat ze het ergens in haar winkel verstopte. Dit kwam de Colombiaanse maffia onlangs ook te weten… Uit bronnen weten we dat ze ook onderweg zijn naar hier. Vind het recept voor zij het vinden en breng het in veiligheid!

Veel succes!

Dit is een kamer van gevorderd niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer.

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
60 %
Puzzle variatie
 
88 %
Out-of-the-box-denken
 
84 %
Teamwork
 
92 %
2-6
Escape Room House on The Hill

House On The Hill (2-6 spelers)

*Opgelet: horrorthema.

In 1798 trok een mysterieus gezin in het huis op de Pottelberg te Kortrijk. Ze hadden geen contact met hun buren, ze kwamen zelden tot nooit buiten en er kwamen vreemde geluiden uit het huis die tot ver reikten. Geen enkele Kortrijkzaan durfde contact met hen op de nemen. Plots, op een dag, was het gezin verdwenen met de noorderzon… 
Het huis staat nu sinds 1801 leeg, maar volgens sommmige buurtbewoners komen er nog steeds vreemde geluiden uit het huis. Magdalena James, een Engels onderzoekster die gespecialiseerd is in het paranormale, ging enkele weken geleden op onderzoek. Een uur nadat ze het huis betrad ,werd het contact verbroken… Durven jullie te onderzoeken wat er met Magdalena gebeurd is en wat er in hemelsnaam gaande is in dit mysterieuze huis? 

Dit is een kamer van gemiddeld niveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier

Slagingspercentage
 
75 %
Puzzle variatie
 
89 %
Out-of-the-box denken
 
93 %
Teamwork
 
95 %
2-6
Escape Room de besmetting Kortrijk

De besmetting (4-8 spelers)

Anderhalve maand geleden ging het volledig mis tijdens een rondleiding in een medisch onderzoekslabo. Enkele spelende kinderen stootten een gevaarlijke stof omver waardoor er een chemische reactie plaatsvond. De giftige stoffen die hieruit voortkwamen verspreidden zich snel door de lucht in Kortrijk. Momenteel houden mondmaskers ons nog veilig, maar dat daar zal verandering in komen. De stoffen verspreiden zich alsmaar verder en worden steeds giftiger. Jullie moeten binnen 60 minuten een vaccin voor de bevolking ontwikkelen, want dit kan het einde betekenen! 

Dit is een kamer van beginnersniveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
75 %
Puzzle variatie
 
93 %
Out-of-the-box denken
 
84 %
Teamwork
 
88 %
4-8

Prijzen Kortrijk

Hieronder de prijzen voor onze escape rooms in Kortrijk!
Betaal 
liefst online. Indien nodig kan u ter plaatse betalen met Bancontact, VISA of Payconiq.
Wij aanvaarden geen cash. 
Kinderen en studenten t.e.m. 26 jaar krijgen 10% korting

Aantal personen Totaalprijs
2-3 € 90,00
4 € 104,00
5 € 130,00
6 € 156,00
7 € 182,00
8 € 208,00

Reserveer hier uw escape room!

Meer dan 8 personen? Neem contact op voor een voorstel op maat.
Wilt u een factuur? Vul hier het contactformulier in.