Kortrijk

Escape Room House on The Hill

House On The Hill

*Opgelet: horrorthema.

In 1798 trok een mysterieus gezin het huis in, op de Pottelberg te Kortrijk. Ze hadden nooit contact hun buren en kwamen zelden naar buiten. Verhalen vertellen ons dat er nachten zijn geweest waar je tot ver buiten het huis vreemde geluiden kon horen. Geen enkele Kortrijkzaan durfde contact op te nemen.
Plots, dag op dag, waren ze verdwenen met de noorderzon. .

Sinds 1801 staat het huis leeg en volgens sommige buurtbewoners horen zij nog steeds vreemde geluiden. Enkele weken geleden deden wij beroep op Magdalena James, een Engelse researcher gespecialiseerd in het paranormale, om te onderzoeken wat in het huis gaande is. Slechts 1 uur nadat James het huis binnenging, werd echter het contact verbroken. Tot op heden is er nog steeds geen spoor van haar ontdekt. Wij hebben jullie hulp nodig. Wat is hier gaande in dit eeuwenoude mysterieus huis?

Reserveer hier

Slagingspercentage oktober 2021
 
75 %
Puzzle variatie
 
89 %
Out-of-the-box denken
 
93 %
Teamwork
 
95 %
2-6
Escape Room de besmetting Kortrijk

De besmetting

Ongeveer anderhalve maand geleden ging het bij een rondleiding in een medisch onderzoekslabo grondig fout. Spelende kinderen stoten een aantal producten omver waardoor er een chemische reactie plaats vond. Dodelijke gassen gingen zich verspreiden. De giftige gassen verspreidden zich snel doorheen de lucht in Kortrijk. Gelukkig hebben we nu allemaal mondmaskers aan en zijn we niet besmet geraakt. Maar dit zal niet zo blijven, de gassen verspreiden zich alsmaar verder en worden giftiger. We hebben jullie hulp nodig om in het lab zo snel mogelijk stoffen te vinden om het vaccin te maken zodat we de bevolking kunnen gaan vaccineren!

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
75 %
Puzzle variatie
 
93 %
Out-of-the-box denken
 
84 %
Teamwork
 
88 %
4-8

Prijzen Kortrijk

Hieronder de prijzen voor onze escape rooms in Kortrijk!
Betaal 
liefst online. Indien nodig kan u ter plaatse betalen met Bancontact, VISA of Payconiq.
Wij aanvaarden geen cash. 
Kinderen en studenten t.e.m. 26 jaar krijgen 10% korting

Aantal personen Totaalprijs
2-3 € 90,00
4 € 100,00
5 € 125,00
6 € 150,00
7 € 175,00
8 € 200,00

Reserveer hier uw escape room!

Meer dan 8 personen? Neem contact op voor een voorstel op maat.
Wilt u een factuur? Vul hier het contactformulier in.