Gent

Escape room Gent The Russian Lab

Escape The Russian Lab (2-7 spelers)

Onze allereerste escape room gebouwd in 2016 maar nog steeds de meest door klanten geliefde escape room van Puzzle! Let op! Deze escape room sluit haar deuren - deze keer voor altijd - op 24 april! 

In dit verhaal kruip je samen met jouw team in de huid van Europese topspionnen. In de jaren '70 werkten 6 Russische wetenschappers aan onderzoek op een geheime locatie in Gent. Ze wisten zelf niet dat ze aan een chemische bom werkten tot 1 van de wetenschappers dit ontdekte. Hij contacteerde de rijkswacht van Gent, maar niemand geloofde hem. Niet veel later kwam hij om het leven in een verkeersongeval... Er werd met man en macht gezocht naar het geheime lab. Helaas werd dit nooit gevonden... tot nu. Jullie krijgen 60 minuten om in het lab de locatie van de bom te bepalen en een tegengif te maken mocht deze chemische bom toch nog ontploffen. GO!

Dit is een kamer van beginnersniveau en zelfstandig speelbaar vanaf 15 jaar. Bij kinderen vanaf 11 jaar moet er minstens één volwassen begeleider mee in de kamer. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
72 %
Puzzle variatie
 
82 %
Out-of-the-box-denken
 
88 %
Teamwork
 
91 %
2-7
Escape room Gent The secret chocolate factory

Escape The secret chocolate factory (2-6 spelers)

Let op! Dit is jullie laatste kans om deze room te spelen want helaas sluiten de deuren - deze keer voor altijd - op 24 april!

In deze escape room zit de Colombiaanse maffia je op de hielen. In 1850 (Bogota, Colombia) hadden 2 Belgische zakenmannen een deal met een Colombiaanse cacaoboer om zijn zeldzaamste boon exclusief te importeren. Anderhalve eeuw lang werd met deze boon een extreem verslavend chocoladerecept geproduceerd in een kleine chocoladefabriek in Gent. Ze werden rijk, maar de boer en zijn familie helaas niet. Het recept was geheim en werd doorgegeven van vader op zoon. Onlangs stierven de enige 2 recepthouders toevallig op hetzelfde moment. De Colombiaanse maffia is dit te weten gekomen en volgens onze bronnen zijn ze hier binnen 1 uur... Snel! Vind het recept!

Dit spel is voor spelers met een gemiddelde ervaring. Natuurlijk kan iedereen het spelen en ontsnappen met de hulp van onze Game Masters. Dit spel kan zelfstandig gespeeld worden vanaf 15 jaar. Voor kinderen vanaf 11 jaar moet minstens één volwassene de kamer begeleiden.

RESERVEER NU

 

Slagingspercentage
 
62 %
Puzzle variatie
 
83 %
Out-of-the-box-denken
 
80 %
Teamwork
 
93 %
2-6
Escape room Gent Het Gesticht

Escape Het Gesticht (8-15 spelers)

Let op! Dit is jullie laatste kans om deze room te spelen want helaas sluiten de deuren - deze keer voor altijd - op 24 april!

Deze escape room is niet zomaar een escape room. De dokter van dit gesticht heeft ‘recruits’ nodig om deel te nemen aan zijn experiment die maximaal 90 minuten duurt. Eén groot team, opgesplitst in verschillende groepjes, die elkaar meer dan ooit zullen nodig hebben. De dokter heeft namelijk een groot probleem: zijn gezin lijdt. Ze hebben verschillende fobieën waaraan ze ten onder gaan. Ze worden gek en daar wil de dokter iets aan doen. Hij weet zeker dat hij deze keer de ultieme oplossing heeft, maar vertrouwen jullie hem? Zijn jullie bereid om aan dit experiment deel te nemen?

Dit is een kamer voor spelers met een gemiddelde escape ervaring. Natuurlijk kan iedereen deze spelen en ook uit ontsnappen door middel van tips die onze begeleiders kunnen geven. Deze room is speelbaar vanaf 15 jaar. 

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
83 %
Puzzle variatie
 
95 %
Out-of-the-box-denken
 
85 %
Teamwork
 
95 %
8-15

Prijzen Puzzle Gent

Hieronder de prijzen voor onze escape rooms in Puzzle Gent!
Betaal liefst online. Indien nodig kan u ook ter plaatse betalen met Bancontact, VISA of Payconiq.
Wij aanvaarden geen cash. 
Kinderen en studenten t.e.m. 26 jaar krijgen 10% korting 
*De prijzen in Het Gesticht zijn iets hoger aangezien deze escape game 90 minuten duurt.

Aantal personen Totaalprijs
(60 minuten)
Totaalprijs
(90 minuten*)
2-3 € 90,00  
4 € 104,00  
5 € 130,00  
6 € 156,00  
7 € 182,00  
     
8   € 288,00
9   € 319,50
10   € 350,00
11   € 379,50
12   € 408,00
13   € 435,50
14   € 462,00
15   € 487,50

Reserveer hier jouw escape game

Meer dan 15 personen? Contacteer ons voor een voorstel op maat.
Factuur gewenst? Vul het contactformulier hier in.