Aalst

Puzzle escape room De Klopjacht op Jan De Lichte

De Klopjacht op Jan De Lichte

Het Belfort van Aalst is onlosmakelijk verbonden met het levensverhaal van de beruchte crimineel en bendeleider Jan de Lichte. Hij leefde in de eerste helft van de 18de eeuw en pleegde samen met zijn bende verschillende diefstallen, overvallen en moorden.

Jullie worden gedropt in 1748 op het hoogtepunt van de grote klopjacht op bendeleiders in België. Jan De Lichte werd veroordeeld tot radbraking. De woede was zo groot dat iedereen in het Land van Aalst hem op het spoor was. De uitdaging voor de deelnemers is om hem eerst te vinden, hem te arresteren en op te sluiten in de cel in het Belfort. In deze middeleeuwse en duistere context krijgen jullie 60 minuten de tijd om Jan de Lichte te vinden en op te pakken. Veel succes!

Reserveer hier!

Slagingspercentage
 
70 %
Puzzle variatie
 
93 %
Out-of-the-box-denken
 
83 %
Teamwork
 
95 %
4-8

Prijzen Aalst

 

Hieronder de prijzen voor onze escape room in Aalst!

*Wij aanvaarden geen cash. Ter plaatse kan je betalen met Bancontact of VISA.
Aantal personen Prijs pp Totaal
4 € 26,00 € 104,00
5 € 24,00 € 120,00
6 € 22,00 € 132,00
7 € 22,00 € 154,00
8 € 22,00 € 176,00

*kinderen en studenten t.e.m. 26 jaar krijgen 10% korting!

Reserveer hier uw escape room

UiTPAS ruilvoordeel

Het ruilvoordeel van UiTPAS houdt in dat als u 50 UiTpunten gespaard hebt en deze wenst in te wisselen, u met twee personen per groep van minstens 4 personen gratis een escape room kan komen spelen. Indien er 2 personen 50 UiTpunten wensen in te wisselen gaan er 4 personen per groep van minstens 8 personen gratis. Ruilen kan door te reserveren via mail naar saartje@puzzleescaperooms.be met vermelding van je naam, UiTPASnummer en het moment waarop je de Escape Room wil komen spelen. De toegangsprijs voor de andere deelnemers betaal je ter plaatse via Bancontact of VISA.

We wensen van harte dat alle boekingen online al betaald worden. Ter plaatse ontvangen wij géén cash meer! Indien nodig, kan er ter plaatse met Bancontact, Payconiq of VISA betaald worden. Dit wegens veiligheidsredenen en gemak!

+8 personen? Contacteer ons voor een voorstel op maat.

Factuur gewenst? Vul het contactformulier in.