Escape wandeling - Oostende

U bent hier

Ontdek oostende via een leuke en spannende Escape wandeling

We stippelden een leuke, alternatieve en licht uitdagende wandeling uit van ongeveer 5 km (ongeveer 2,5 uur wandelen) die je langs de mooiste plaatsen in Oostende brengt. Bereid je voor op een evenwichtige mix van raadsels, lokale weetjes, culturele pareltjes en fotomomenten op iconische plekjes in Oostende. Met als thema "Kapers op de kust" help je de stoffelijke resten van Pater Damiaan veilig te stellen in zijn favoriete stad.

Reserveer hier

Mood Board (1).png

Voor wie is het spel gemaakt?
Het spel is gemaakt voor iedereen die Oostende wil ontdekken op een vernieuwende en speelse manier. De wandeling is echter zeker een escape wandeling: er zullen zeker enkele breinbrekers op jullie pad komen. 

De wandeling is zowel voor kinderen vanaf +-10 jaar even tof als voor een vriendengroep van prille dertigers of met collega’s op een teambuilding.

Wanneer kan er gespeeld worden?
Wanneer jullie spelen kiezen jullie volledig zelf. Bij het plaatsen van de reservatie zal je een tijdsslot moeten selecteren maar daar hang je niet aan vast! Je kan dus ook nog later spelen. Via mail krijg je na de bevestiging van de reservatie alle nodige info opgestuurd zodat jullie kunnen starten wanneer het jullie het best uitkomt.

Waar is het startpunt en hoe weten we de route?
De route start bij De Mercator te Oostende (51.22681435, 2.91942050466054)Je hoeft dus niet eerst langs te komen bij Puzzle Oostende. Open de link in je bevestigingsmail en je kan meteen starten!

Na reservatie ontvang je een bevestigingsmail met alle nodige informatie, waaronder het eerste deel van de route.  Doorheen de wandeling zullen jullie allerlei raadsels moeten oplossen waarna jullie de volgende locatie te weten komen. Ook is er een oplossingslink voor mochten jullie echt vastzitten. 

Wat heb ik allemaal nodig?
Zorg ervoor dat er minimum 1 smartphone is opgeladen en breng best nog een extra opgeladen smartphone of powerbank mee. Zonder smartphone kan je de routestukken niet ontvangen. Deze verantwoordelijkheid ligt volledig in jullie handen ( ;-) heb je’m?)

Hiernaast heb je ook mobiel internet nodig.

Prijzen
De prijs is €30 per groep ongeacht het aantal spelers. MAAR...

We raden aan om met maximum 4 personen per groep te spelen aangezien jullie de raadsel op 1 schermpje te zien krijgen. Zijn jullie met meer? Maak er dan een uitdagende wedstrijd van in verschillende teams en reserveer 2 groepen op de website.

Hoe lang duurt de wandeling?
De wandeling duurt 2 tot 3 uur als je gewoon doorstapt. Je bepaalt uiteraard zelf hoe snel je wil wandelen en of je tussendoor wat wil shoppen of iets wil eten. Er is geen tijdslimiet!

Slecht weer?

Heb je gereserveerd op een bepaalde dag, maar zien de weersvoorspellingen er niet goed uit? Geen probleem, je kan deze stadswandeling doen wanneer je wil! Kom dus gerust een andere dag naar Oostende.

Reserveer hier