BEFEB

U bent hier

Belgische escape room federatie (befeb)

BEFEB.jpg

In 2019 stond Puzzle mee aan het roer van de oprichting van de nieuwe sectorfederatie BEFEB (De Belgische Escape Room Federatie). Het doel: het Belgische netwerk voor eigenaren van escape games worden en het vertegenwoordigen van de belangen als sectorfederatie tot op het hoogste niveau. Ook in 2021 zijn wij opnieuw actief lid!

We hebben onze schouders onder de opstart van deze nieuwe VZW gezet en daaruit kwam als 1 van de eerste realisaties - Het Ethisch Charter. 
Hierin engageren alle leden zich er toe om alle 10 punten te voldoen. Dit gaat onderandere over veiligheid als topprioriteit, schade en ongevallen, geldige rechtsvorm, BTW, transparantie, enz... Dit charter is een must voor de sector. Hiermee creëren we vertrouwen en een veilig gevoel bij onze klanten. Onze absolute nummer 1 prioriteit. Dit charter hangt zichtbaar in elk Puzzle filiaal. We are proud of this!

BEFEB profileert zich ook als een aanspreekpunt voor diverse partijen zoals bedrijven, pers en media, organisatoren van evenementen en vele anderen. Zo wil de organisatie sectorgebonden initiatieven actief ondersteunen en aanmoedigen. 

De BEFEB-voucher

Heb je een BEFEB-voucher? Dan kan je die gemakkelijk inwisselen door te mailen naar saartje@puzzleescaperooms.be.

Voor meer info: www.befeb.be