Puzzle escape rooms

9 unieke escape rooms op 4 verschillende locaties!
Icon

Today, you will escape the ordinary!

Puzzle escape rooms daagt jouw team uit om te ontsnappen uit een van onze real life escape games vol mysterieuze raadsels en cryptische geheimen. Elke escape room heeft een origineel verhaal en is realistisch ingericht. Het wordt ongetwijfeld een race tegen de tijd om alle codes te ontcijferen. Alleen door in team te werken, out-of-the-box te denken en goed te communiceren kan deze ultieme uitdaging tot een goed einde gebracht worden!
Bekijk dit filmpje voor alle nodige informatie!

 

Onze games

Puzzle Escape Rooms

Indoor Escape Room

Kies jouw favoriete escape room in ons aanbod te Puzzle Gent, Kortrijk, Oostende of Aalst!

familie activiteit, groepsactiviteit

Vrienden & families

Voor elk wat wils en zowel voor jong als oud? 't Zal wel zijn! We bieden verschillende games aan, zowel binnen als buiten! Om het volledig af te maken, kies voor één van onze extra opties en maak jullie dag onvergetelijk! 

Studenten

WE LOVE STUDENTS

Alle studenten t.e.m. 26 jaar genieten van 10% korting! Even ontsnappen aan de studies? Bij Puzzle kan dit zowel binnen als buiten! Kom je met jouw studentenclub? Neem dan even contact op voor een prijs op maat

Teambuilding, company activity

Bedrijven teambuilding

Een teambuilding organiseren? Op locatie? Buiten? Binnen? Puzzle beschikt over verschillende mogelijkheden tot meer dan 10.000 personen! We zorgen voor een op maat gemaakte planning. Bekijk ze hier of vraag een offerte aan op maat! 

bachelor, bachelorette, vrijgezellen

Vrijgezellen? Hier!

De vrijgezel opsluiten of een spannende citygame organiseren? De keuze is aan jullie! Nagenieten van een lunch of diner? Wij zorgen voor een op maat gemaakte planning. Bekijk hier alle opties die Puzzle in petto heeft!

Waarom Puzzle? That's why!

Persoonlijke service & begeleiding op maat
Uitdagende ruimtes en gevarieerde opdrachten
Drankjes in de bar met livestream naar andere teams
Escape & Eat: combineer een etentje met een escape game
Apero-optie en/of coaching op aanvraag
Vergaderruimte beschikbaar

Wie zijn we?

Bij Puzzle escape rooms creëren we een totaalbeleving. We investeren veel energie in ervaringen en persoonlijke service. Deze energie komt uit de passie die we hebben voor escape games. We ontwerpen en bouwen de rooms volledig eigenhandig en trachten elke room beter te maken dan de vorige. Tijdens het spel beleef je het verhaal doorheen het web van raadsels dat volledig aan het thema gewijd is. Nadien schenken we aan elke groep uitgebreid aandacht om alles nog eens te overlopen met een drankje in de bar. Een totaalbeleving van begin tot einde!

BEFEB

Heb je een BEFEB-Voucher? Ruil deze in voor een Puzzle bon of plaats er een reservatie mee! Stuur ons een mail naar saartje@puzzleescaperooms.be en geef de 2 codes door.

Puzzle geeft vorm aan de toekomst van escape rooms in België!
In 2019 stond Puzzle mee aan het roer van de oprichting van de nieuwe sectorfederatie BEFEB (De Belgische Escape room Federatie). Het doel: het Belgische netwerk voor eigenaren van escape games worden en het vertegenwoordigen van de belangen als sectorfederatie tot op het hoogste niveau. Ook in 2021 zijn wij nog steeds actief lid!
Lees meer.

Onze nieuwsbrief!

Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, promoties en aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.