PUZZLE ESCAPE ROOMS

Escape rooms, Virtual reality en bijlwerpen - welke uitdaging ga jij aan?
Icon

Today, you will escape the ordinary!

Puzzle escape rooms daagt jullie uit om te ontsnappen uit een kamer vol mysterieuze raadsels en cryptische geheimen. Elke escape room heeft een eigen verhaal en is realistisch ingericht. Het wordt ongetwijfeld een race tegen de tijd om alle codes te ontcijferen. Alleen door in team te werken, out-of-the-box te denken en goed te communiceren kan deze ultieme uitdaging tot een goed einde gebracht worden!
Bekijk dit filmpje voor alle nodige informatie!

 

 

Onze games

Puzzle Escape Rooms

Indoor Escape Room

Kies jouw favoriete escape room in ons aanbod te Puzzle Gent, Kortrijk, Oostende of Aalst!

familie activiteit, groepsactiviteit

Vrienden & families

Voor elk wat wils en zowel voor jong als oud? 't Zal wel zijn! We bieden verschillende games aan, zowel binnen als buiten! Combineer jullie escape-ervaring met een van onze escape & eat formules en maak jullie dag onvergetelijk! 

Studenten

WE LOVE STUDENTS

Alle studenten t.e.m. 26 jaar genieten van 10% korting! Even ontsnappen aan de studies? Bij Puzzle kan dit zowel binnen als buiten! Kom je met jouw studentenclub? Neem dan even contact op voor een prijs op maat

Teambuilding, company activity

Bedrijven teambuilding

Een teambuilding organiseren? Op locatie? Buiten? Binnen? Puzzle beschikt over verschillende mogelijkheden tot meer dan 1 000 personen! We zorgen voor een op maat gemaakte planning. Bekijk ze hier of vraag een offerte aan op maat! 

bachelor, bachelorette, vrijgezellen

Vrijgezellen? Hier!

De vrijgezel opsluiten of een spannende citygame organiseren? De keuze is aan jullie! Nagenieten van een lunch of diner? Wij zorgen voor een op maat gemaakte planning. Bekijk hier alle opties die Puzzle in petto heeft!

Waarom Puzzle? That's why!

Persoonlijke service & begeleiding op maat
Uitdagende ruimtes en gevarieerde opdrachten
Drankjes in de bar
Escape & Eat: combineer een etentje met een escape game

Wie zijn we?

Bij Puzzle escape rooms hebben we allemaal een enorme passie voor escape games. Die liefde vertalen we naar zelfontworpen en zelfgebouwde escape rooms die we steeds proberen te verbeteren. We besteden veel aandacht aan persoonlijke service en de totaalervaring van onze bezoekers. Elke game is een unieke belevenis met een hoop raadsels in thema. Na afloop van de game kunnen bezoekers nog gezellig een drankje drinken aan de bar en hun prestatie overlopen met een van onze begeleiders. We zorgen met andere woorden voor een totaalbeleving van begin tot eind!

BEFEB

Heb je een BEFEB-voucher? Ruil deze in voor een Puzzle-bon of boek er een escape game mee. Stuur een mail met de 2 codes naar hello@puzzleescaperooms.be.

Puzzle geeft vorm aan de toekomst van escape rooms in België!
In 2019 stond Puzzle mee aan het roer van de oprichting van de nieuwe sectorfederatie 
BEFEB (De Belgische Escape room Federatie). Het doel: het Belgische netwerk voor eigenaren van escape games worden en het vertegenwoordigen van de belangen als sectorfederatie tot op het hoogste niveau. Ook in 2023 zijn wij nog steeds actief lid!

Onze nieuwsbrief!

Blijf je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes, promoties en aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.