De Stadswandeling - Gent

You are here

ONTDEK Gent VIA EEN LEUKE EN SPANNENDE ESCAPE WANDELING

We stippelden een leuke, alternatieve en licht uitdagende wandeling uit van ongeveer 6km die je langs de mooiste plaatsen in Gent brengt. Bereid je voor op een evenwichtige mix van laagdrempelige raadsels, lokale weetjes, culturele pareltjes en fotomomenten op iconische plekjes in Gent.

Reserveer hier 

Escape Walk Gent-2.png

Voor wie is het spel gemaakt?
Het spel is gemaakt voor iedereen die Gent wil ontdekken op een vernieuwende en speelse manier. De raadsels tijdens de wandeling zijn meestal laagdrempelig en niet ontworpen voor de escape room experts. Er is geen tijdslimiet dus jullie bepalen het tempo helemaal zelf. 

Kinderen vanaf 10 jaar zullen evenveel plezier hebben als een vriendengroep van prille dertigers of als collega's op een teambuilding. 

Wanneer kan er gespeeld worden?
Je kan deze wandeling op eender welk moment uitvoeren. 

Waar is het startpunt en hoe weten we de route?
De route start op de Vrijdagsmarkt.

Na reservatie ontvang je een bevestigingsmail met een link en een PDF document. Print deze uit of open ze op een smartphone. Let op dat de batterij het lang genoeg volhoudt!

Je hebt minimum 1 smartphone nodig!
Zorg ervoor dat er minimum 1 smartphone is opgeladen en breng liefst nog een extra opgeladen smartphone of powerbank mee. De PDF die je ontvangt via mail kun je ook afprinten ipv op een smartphone te openen. Dat bespaart toch al 1 batterij.

Reserveer hier 

Prijzen
De prijs is €20 per groep ongeacht het aantal spelers MAAR... we raden aan om met max. 4 personen per groep te spelen omdat de raadsels op 1 scherm van een smartphone te zien zijn. Zijn jullie met meer? Maak er dan een uitdagende wedstrijd van in verschillende teams!

Hoe lang duurt de wandeling?
De duurtijd bedraagt ongeveer 2,5 uur als je gewoon doorstapt. Je bepaalt uiteraard zelf de snelheid en of je tussendoor wat wil shoppen of iets wil eten. Er is geen tijdlimiet! 

Slecht weer?
Heb je gereserveerd op een bepaalde dag maar zien de weersvoorspellingen er niet goed uit? Geen probleem, je kan deze Escape wandeling doen wanneer je wil! Kom dus gerust een andere dag naar Gent.

Coronaveilig!
Deze escape wandeling is een buitenactiviteit. We benadrukken dat alle (lokale) Corona Maatregelen moeten genomen worden. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de deelnemers en wordt ook meegegeven in de bevestigingsmail.