Q Escape Room 2021

You are here

Q-EscapeRoom-2021_Campagnebeeld-by-puzzle.jpgPuzzle sluit opnieuw 4 qmusic dj's op in de q escape room

Puzzle sluit op maandag 26 april om 7u de 4 Qmusic DJ's Maarten Vancoillie, Dorothee Dauwe, Vincent Fierens en Matthias Vandenbulcke op in de Q Escape Room voor onbepaalde tijd! Ze moeten zo snel mogelijk ontsnappen door met elkaars én jouw hulp korte muzikale fragmenten te raden en zo de code te kraken. Bekijk hier het promofilmpje!

Kraak samen tot 100.000 euro.png

Win 100.000 euro!

De 4 DJ’s krijgen elk bij het binnengaan van de Q Escape Room meteen een kort muzikaal fragment te horen. MAAR...

Nieuw dit jaar is dat de luisteraars ook een eigen fragment hebben om te raden. Eén van de luisteraars kan hiermee tot 100.000 euro winnen!

Pas wanneer alle vijf fragmenten juist zijn, is de muzikale code gekraakt en mogen de DJ’s naar huis. Tot die tijd leven, eten, slapen en werk ze vanuit de Q Escape Room. Ze maken er elke dag radio van 6u-22u en je kan hun avonturen 24/7 live volgen via Qmusic.be, de Q-app, de sociale media van Qmusic.

Hoe deelnemen?

Wordt lid van onze Facebookgroep Q Escape Room 2021! Want het wordt niet gemakkelijk!

Maandag 26 april vanaf 7u zal op Qmusic uitgelegd worden hoe je kans maakt op €100.000.
Met de leuze Teamwork makes the dream work in ons achterhoofd is deze groep het ideale kanaal om samen te overleggen, clues te bespreken en raadsels op te lossen. Meer dan ooit zullen de DJ's op de hulp van hun luisteraars moeten rekenen.

Wil je zelf een echte Puzzle escape room spelen? Klik dan hier voor meer info!

Veel succes!

 

- Vergelijk de wavevormen -

PLAY